donderdag 19 april 2012

Nieuw Pandje Erbij...

...betekend voor mijn 'huisgenoten op twee benen' en mij, eindelijk..eindelijk weer ruimte in huis.
Wat begon met 10 vierkante meter en wat 'overgebleven brocante spul' is nu, 3 jaar later uitgegroeid tot een winkel met puur Zweeds antiek in een mooi monumentaal boerderijtje en een winkel met nieuwe Scandinavische woonaccessoires , woontextiel, verlichting en nieuwe meubelen in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Culemborg.
   &       

Wie mij dat 3 jaar geleden zou hebben voorspeld, had ik voor gek verklaard.  Zelf werd ik al jaren voor gek verklaard. Niet om wat ik doe (soms wel om wie ik ben maar ach..) maar meer om hoe ik ons huis kon omtoveren tot opslag en werkplaats. De 'huisgenoten op twee benen' stonden vaak met hun hoofd te schudden. De 'huisgenoten op vier benen' konden zich er niet zo druk om maken. Die vonden het geklim en geklauter over en onder meubelen en dozen door wel interessant.
En dat alles omdat ik domweg geen ruimte genoeg had voor al dat mooi antiek.

Dus vanaf vorige week vrijdag vind ik mijn huiskamer terug. De rollen zijn nu weer omgedraaid voor de huisgenoten. De 'huisgenoten op twee benen' vinden het wel interessant en de 'huisgenoten op vier benen' staan sip te kijken. Weten zij veel dat dit nu geen dozen met zijn maar tafels, geen verhuisdekens maar de nieuwe bekleding van de bank, geen oud stuk hout maar een nieuwe plant is...

Het begin is er...



Vanavond weer verder.... ha..heerlijk...

en als je benieuwd bent naar de nieuwe winkel: hier alvast een voorproefje


    


Tot gauw en geniet...

Eef